OBVESTILO O VPELJAVI SPLETNE »UČILNICE« ZA STARŠE OTROK VRTCA
 
 
Apr
8
2020

vrtec2020

Spoštovani starši!

Vrtec je pomemben dejavnik socializacije otrok in njegova vzgojna naloga je za prva leta otrokovega življenja izjemnega pomena. Zavedamo se, da je osnovni pogoj za uspešen razvoj otroka dobro počutje v vrtcu in doma, zato želimo vsakemu otroku nuditi varno, spodbudno učno okolje za njegov razvoj in učenje. Skozi igro, likovne, glasbene, gibalne in okoljske dejavnosti otroci pridobivajo izkušnje pomembne za zdrav razvoj. Čustven in socialni razvoj pa je v tem času vladnih ukrepov na prav posebni preizkušnji. Starši bodimo strpni, razumevajoči in predvsem poskušajmo biti v družbi otrok sproščeni, saj otroci čutijo naše skrbi in stiske.

 

Za kakršnekoli nasvete, skrbi ali pomoč sem vam na voljo na e-poštnem naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

Čas epidemije nas je primoral, da smo vrtec zapustili in ker ugotavljamo, da se stanje še nekaj časa ne bo izboljšalo, smo se odločili, da za starše in naše otroke pripravimo nekaj vsebin, napotkov ali povezav za koristno preživljanje prostega časa.

 

Vsebine bodo dostopne na spletni strani šole. Pod povezave, sledite spletni učilnici ter pod predmeti poiščite rubriko VRTEC – ZA STARŠE. Vsebine bom sprotno dopolnjevala, zato se lahko večkrat »zatečete« po ideje!

Lepo vas pozdravljam, otrokom pa pošiljam topel objem!

Metka Jančar, svetovalna delavka

 
 
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #9ada4e #a9f9a7 #1d3eff

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh?

EU Cookie Directive Module Information