NAJ UČENKA, UČENEC OŠ Sv. Ana za leto 2018-19
 
 
Jun
26
2019

WP 20190621 17 09 57 Pro

Tudi v letošnjem šolskem letu smo izbirali naj učenko in naj učenca šole. Predloge so podali strokovni delavci šole na osnovi aktivnosti in dosežkov učencev. Upoštevali smo učni uspeh, delo in odnos  v šoli, sodelovanje na tekmovanjih in prejeta priznanja ter aktivnosti izven šole.


Komisija je pregledala prejete predloge za naj učenko, za naj učenca ni bilo predlogov.

Naj učenka:  Melisa Zadravec
ima poleg izjemnega učnega uspeha vseh devet let tudi pozitiven odnos do dela in soljudi. Sodelovala je  na raznih tekmovanjih in prejela  številna priznanja. Uspešno je zastopala šolo na glasbenem in likovnem področju. Je izjemna učenka, ki rada priskoči na pomoč, zato je sodelovala v preventivnih delavnicah za mlajše učence, jim nudila učno pomoč, bila tutorka, prostovoljno sodelovala v krvodajalskih akcijah in na številnih prireditvah. Več let je sodelovala pri promociji domače občine na državnih srečanjih Turizmu pomaga lastna glava. S svojo toplino in pozitivno energijo je razveseljevala ljudi, ki so jo obdajali.


Melisi želimo uspešno nadaljnjo pot v izobraževanju in življenju.

 
 
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #9ada4e #a9f9a7 #1d3eff

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh?

EU Cookie Directive Module Information