Govorilne ure in Roditeljski sestanki
  Natisni E-naslov  
 

A: GOVORILNE URE 

Govorilne ure se odvijajo mesečno v popoldanskem času. Praviloma je na naši šoli to tretji četrtek v mesecu in sicer med 16.00 in 17.00.

V tem času se lahko starši oglasijo pri razredniku ali učitelju določenega predmeta, kjer se pogovorijo o močnih otrokovih področjih, uspehu svojega otroka in o morebitnih težavah. Zaželeno je, da se staršem na govorilni uri pridružijo tudi otroci, saj jim tako omogočimo, da o šolskih dejavnostih razmišljajo neposredno pred starši in učiteljem. Dopoldanske govorilne opredelijo učitelji glede na svoj urnik.

RAZPORED POPOLDANSKIH GOVORILNIH UR za tekoče šolsko leto:

OKT NOV DEC JAN FEB MAR APR MAJ JUN
17. 10. 21. 11. 11. 12.* 16. 01. 20. 02. 12. 03.* 16. 04. 21. 05. 11. 06.*

*izjema (ni tretji četrtek v mesecu)

POMEMBNO (NOVO)

V želji izboljšati in olajšati komunikacijo smo uvedli najavljanje obiska na govorilnih urah. Prosimo, da pravočasno najavite vaš prihod na govorilno uro pri razredniku ali učitelju. To lahko storite na dva načina:
- izpolnite in odrežete obrazec, ki ga je vaš otrok prejel v šoli 

Najava govorilnih ur Vroče Prenesi (Prenesi 1,758)

ali
- izpolnite spletni obrazec:

Učitelj vam bo v odgovoru označil prost termin. S tem želimo skrajšati čakalne dobe pred vrati učilnice.

B: RODITELJSKI SESTANKI

Na roditeljskih sestankih se srečujejo z razrednikom, učitelji, svetovalno službo in ravnateljem. Pogovarjajo se o dejavnostih otrok v šoli, življenju doma, težavah otrok in mladostnikov, o poklicnih odločitvah otrok in tekočih dejavnostih. Roditeljski sestanki se organizirajo najmanj dvakrat na leto.

Roditeljski sestanki ostanejo po ustaljenem terminu in sicer 3. četrtek v mesecu, razen če je drugače določeno v LDN.

 
 
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #9ada4e #a9f9a7 #1d3eff

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh?

EU Cookie Directive Module Information